Vacature

Natuurbad en Camping Engelbert BV zoekt een horeca ondernemer

  • Exploitanten van het Paviljoen

Natuurbad en Camping Engelbert BV zoekt per 1 maart 2022  exploitanten van het Paviljoen op het park. Toekomstige uitbaters beschikken over de noodzakelijke horecabevoegdheden.

Natuurbad en Camping Engelbert BV is een camping met een groot natuurbad onder de rook van Groningen. De totale oppervlakte van het park bedraagt 12,8 hectare. De camping is een rustige en gezellige familiecamping en alle noodzakelijke faciliteiten zijn op het terrein aanwezig. Op het park zijn 70 vaste staanplaatsen, 5 trekkershutten en 25 vrije campingplaatsen.
Het paviljoen is volledig ingericht en beschikt over een zaal met bar en circa 60 zitplaatsen en een terras met 50 zitplaatsen grenzend aan het water van het natuurbad. Op een mooie zomerdag kunnen er tot 1000 zwemmers het natuurbad bezoeken. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur. Verder beschikt het pand over een grote opslagruimte. Het paviljoen is dagelijks geopend in de periode april t/m september, waarbij de openingstijden in overleg te bepalen zijn.

Vragen en reacties met brief en CV kunt u richten aan:   vacature@natuurbadengelbert.nl